На 21 октомври кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще се срещнат с избиратели от област Добрич.

В 10.30 часа те ще бъдат в Генерал Тошево - в залата на читалището, в 12.00 часа - в Шабла, в Зеления образователен център. В Каварна ще има среща в 14.30 часа с Цецка Цачева и Пламен Манушев, след която Веско Маринов и трио „Сопрано ще изнесат концерт на площада пред общината. В 16.00 часа в читалище „Паисий Хилендарски" Балчик също ще има концерт, а в 16.30 ще започне срещата на кандидатите с жителите на общината. След Балчик Цачева и Манушев ще посетят и село Батово - в 17.30 часа пред кметството, където ще разговарят с жителите на Батово и Одърци.

В 18. 00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Добрич. В 18.30 часа на площад „Свобода“ /при лошо време – Органова зала, ул. „Независимост“5/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Добрич кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Добрич ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.



В 19.30 часа в Младежкия център ще бъде представена книгата „Добричката епопея" посветена на боевете за освобождаването на Добруджа. Вицеадмирал Пламен Манушев, който е автор на предговора на книгата, и кандидатът за президент Цецка Цачева ще присъстват на събитието.