Четете и ситния шрифт на опаковките на крема и не залагайте на силикон и петролни продукти, съветва бизнесдамата
Бяла козметика от природата от Жана
101075

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Бяла козметика от природата от Жана
  • Бяла козметика от природата от Жана
Историята е за една млада бургазлийка, която била принудена да прави сама козметика за своята новородена дъщеричка. "Всичко започна, когато се наложи да правя козметика за чувствителната кожа на детето ми.

Видях, че й действа благоприятно и започнах да чета и да инвестирам време и усилия в разработването на козметика и за жени. Оказа се нещо, което правя с голямо желание и започна да става все по-успешно".

Това каза в ефира на Дарик  Жана Драгиева. Тя успява да превърне своята страст в успешна марка за бяла козметика и с всеки изминал ден да привлича все повече доволни клиенти. 


Износът на козметика продължава да расте


"До скоро правех кремове за своите приятели. От няколко месеца вече разкрих и собствен сайт и продавам продуктите си", пояснява Жана. Тя работи изцяло с органични продукти, съчетава ги така, че да осигури с козметиката си цялостна грижа за здрава и сияйна кожа и антиейдж.


Сериите са за конкретните типове кожа и гарантират дългосрочен резултат. Повече можете да видите на сайта й niniorganic.shop, както и на страницата й във Фейсбук. 


Пет причини да използваме по-малко козметика (ВИДЕО)


По думите й, хората трябва да бъдат много внимателни, когато става дума за продукти със светкавичен ефект. "Тези кремове обикновено съдържат силикон и петролни продукти, които не подхранват кожата и внушението за ефективност е с давност до първото измиване на лицето.

Тези кремове, които се рекламират с хиалуроновата киселина не винаги имат нужното хидратиращо действие върху кожата, защото това зависи от различната големина на молекулите.

Информация, която едва ли ще видите на опаковката на козметиката", пояснява Жана Драгиева. Според нея рекламата за действието на кокосовото масло върху лицето също е нещо субективно, предвид че това е една от най-евтините съставки, които обаче могат да доведат и до негативни последици. 

За добрата козметика, която храни кожата и за важното съдържание на етикета, чуйте повече в звуковия файл от Жана Драгиева: