Взета му е кръв за анализ, установяват има ли наркотици в кръвта на 22-годишния Кирил Н.
Пациент нападна двама лекари и преби служител по поддръжката в МБАЛ „Бургасмед”, съобщиха от здравното заведение. Нападението е извършено малко преди два часа след полунощ днес. Тогава 22-годишният Кирил Н. е откаран в шоковата зала на болницата. Мъжът бил във видимо нетрезво състояние, съмнение за гърч и предполагаема употреба на наркотични средства.
Буйствал, а щом при него дошъл медицинският екип от отделението на болницата, той нападал лекаря- дежурен на смяна. Ударил го с юмрук в корема и го повалил на земята. После се нахвърлил и срещу доктора, извикан от отделение по Анестезиология и интензивно лечение за консултация, а след това е пребил и друг служител от персонала на лечебното заведение, който се притекъл да спасява лекарите. След ударите той е със счупен нос, което ще наложи последваща операция, съмнение за фрактура на левия крак, тежки хематоми по цялото лице. В помощ на медицинския екип се намесва и придружител на друг пациент приет в Спешно отделение. На мястото е извикана полицията, буйстващият пациент е задържан. Взета му е кръв за анализ, екпертизата тепърва ще установява има ли наличие на алкохол и наркотици в кръвта му.
 
МБАЛ „Бургасмед“ е лечебно заведение, което има сключен договор за поемане на спешни случаи в област Бургас и Южното Черноморие. Така болницата поема  спешните случай на юг от Бургас.
 Екипът на болницата апелира да бъдат предприети адекватни действия от страна на компетентните органи и да им бъде осигурена безопасна работна среда.