Асим Адемов, член на Европейската народна партия обяви ученически конкурс за 8 до 12 клас на тема „България в Европейския съюз – нашето настояще и бъдеще“. Творбите трябва да бъдат във формат Word document, до 2 печатни страници, шрифт - Times New Roman, размер 12, междуредие – Single. 

Тричленно жури ще оценява получените творби: проф.д-р Севдалина Турманова, заместник-областен управител на Бургас, Мария Бенчева, директор на Регионалната библиотека „П. К. Яворов” и Венета Иванова,  старши експерт по български език и литература в Регионалния инспекторат по образованието.

Ще бъдат връчени 3 призови награди на авторите на творби, оценени от журито с най-висок резултат. Победителите ще имат възможността да посетят Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата. Класираните от 4 до 6 място ще получат поощрителни награди.

Писмата изпращайте на competition.eu.2017@gmail.com, заедно с формуляр за участие и декларация за авторско право, които могат да бъдат намерени на Фейсбук страницата на Асим Адемов - https://www.facebook.com/AdemovAsim/.


Срокът за кандидатстване е до 22 април. Резултатите ще бъдат обявени на 7 май.