Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов изрази благодарности към Вердер Бремен след приятелската среща между двата отбора на „Георги Аспарухов”.

„Благодаря на гостите, че ни уважиха, всички се увериха, че това е много силен отбор, много добре балансиран. Нашият отбор бе равностоен и аз мога само да съм доволен,” заяви Вуцов.

„В края на мача нашият отбор бе принуден да се брани, червеният картон в приятелски мач беше малко попресилен. В тези последни минути, мисля, че добре се организирахме и имахме доста пространства. Видях един борбен и добър Левски, с оглед на моментните възможности. Видя се потенциалът и се надявам да го развиваме.

Не съм по-спокоен, но съм по-уверен, защото видях един отбор с потенциал,” коментира наставникът на „сините”. 

Неприятни от мача с Вердер се оказаха само контузиите, като по-сериозни са тези на трима играчи – Димов, Илиев и Балатанов. „За жалост ние дадохме две-три жертви. По всяка вероятност Мартин Димов отива на операция, има скъсан менискус или връзки на коляното. Боби Илиев поне една седмица ще отсъства. Балтанов също мисля, че получи комоцио, дано по-бързо да се оправи,” разкри Вили Вуцов.

„Надявам се, че хората обичат хубавото и ако играем добре ще идват повече хора. Надявам се и да побеждаваме, тъй като с победи и хубава игра, със сигурност ще идват много на стадиона,” добави старши треньорът и обеща, че от утре тимът започва да тренира дузпи, тъй като пропусна именно такъв шанс да победи Вердер.„Надявам се това да е последната изпусната дузпа,” завърши Вуцов.