Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов отчете като грешка забавеното привличане на опорен полузащитник. Специалистът призна, че „сините” работят изключително усилено по въпроса, след операцията, която претърпя Георги Сърмов.

„В последните три-четири дни се работи много сериозно по този въпрос. Ако успеем да привлечем такъв играч - добре, ако не - здраве да е. Ще се оправяме с наличните футболисти. Ще пробвам вариант с Гонзо или Бистрон. Не се е случило нещо фатално. Тук не е концерт по желание и всеки ще играе там, където аз реша”, отсече наставникът на Левски.

„След два дни почивка е нормално момчетата да са се разпуснали. Ние очаквахме подобно нещо, все пак футболистите ни са млади хора, а не са монаси. Сега гледаме да ги подготвим за работата, която ги чака през цялата седмица”, отбеляза още Велислав Вуцов.

„Надявам се Лусио Вагнер да е готов за мача с Вердер Бремен. Той тренира на специален режим, за да е готов по-бързо. Не съм доктор, за да знам, кога ще е готов. Контузията му не е сериозна”, продължи треньорът на българския участник в Шампионската лига. 


„Не мога да си пожелавам отбори за жребия. Не си пожелавам силните тимове, които са непреодолими. Срещу Ливърпул, Арсенал, Барселона и Ювентус шансовете са ни само на приказки”, категоричен е Вуцов.

Треньорът на Левски заяви, че ще ходи на лекар, защото има сериозен оток на коляното. Вуцов претърпя наскоро операция и след това се отнесъл несериозно с възстановяването. Синът на Иван Вуцов призна, че е притеснен от състоянието на крака си.