ЛОКОМОТИВ СФ – БЕРОЕ

Тежък мач. Първенството за Локо Сф свърши и те са запразнили. Това ще е най-завързания мач този кръг. 70% Локо Сф има шанс да победи. Напрежението ще си проличи на терена. Аз, ако бях президент на Берое нямаше да допусна да се случи тази ситуация. Как щях да реагирам ли? Или договорка, или нещо такова, всеки според джоба си. За малки и големи е ясно, че трябва да се прави всичко възможно да се остане. Аз щях да си бия Пирин и сега щях да имам приятна разходка до София.

БЕЛАСИЦА – БОТЕВ 1

Изненада не може да стане. В такива моменти Бела са доказвали, че са отбор. Имат футболисти, които няма да изтърват домакинските си мачове.

ЛЕВСКИ – СЛАВИЯ 1

Познавам Вили Вуцов, който едва ли ще допусне Левски да се издъни. Той ще играе за честта и достойнството си.

ПИРИН – ЛОКО ПД Х

И двата отбора не се борят за нищо. Ще направят един красив мач за достойноство. По-добрият ще попеди, но е възможен и Х. 

ВИДИМА – ЧЕРНО МОРЕ 2

Чиста двойка. Черно море показаха, че са класен отбор, изграден със стил. Алекс допринася за добрата игра и си личи, че има преспектива. Няма да имат проблем да победят.

СПАРТАК ВН – МАРЕК 1

Марек отдавна са вдигнали бялото знаме. Ради Здравков е добър психолог, който е отпуснал отбора психически и ще направи един добър мач, в който Спартак ще победи.

ЛИТЕКС – ЧЕРНОМОРЕЦ 1

Литекс може да са в еуфория от купата, но са по-класния отбор. Черноморец не се бори за нищо. По традиция тосунът в последния мач пада, но Литекс няма да има проблеми.

ВИХРЕН – ЦСКА 2

ЦСКА ще завърши без загуба в първенството. Вихрен играят добре у дома, но класния отбор е ЦСКА. Макар и да има промени в съставите евенуталните резерви на ЦСКА трябва да се доказват и ще победят с минимален резултат и ще покажат, че „червените” са заслужен шампион без загуба.