Бразилският бек на шампионите Фелипе Машадо по всяка вероятност ще бъде сред титулярите на Димитър Пенев в утрешното домакинство на ЦСКА срещу Черноморец.

Играчът си счупи ръката на тренировка на „армейците” преди повече от месец и пропусна част от мачовете на тима. След като свали гипса, той изигра два мача в дублиращия тим на ЦСКА и вече е готов да се завърне и в основния състав. Пенев ще заложи на него, като по този начин в сравнение с предишния двубой срещу Ботев, от стартовия състав ще „изгори” Александър Бранеков.

Ако Фелипе Машадо покаже, че отново е в нужната форма, той със сигурност ще бъде ползван от Стратега и във „вечното дерби” следващия уикенд. Именно Машадо вкара единственото победно попадение през миналия сезон в есенната победа на шампионите над Левски.

При отсъствието и на контузения Маркиньос, срещу бургазлии ще бъдат пуснати в игра Фелипе Да Коща и Викторс Мороз. Офанзивата на ЦСКА пък се очаква да бъде засилена още повече, след повторния дебют на Владо Манчев. Заедно с национала Здравко Лазаров, двамата ще действат по крилата на „червеното” нападение. 

Мачът ЦСКА – Черноморец е утре, от 19.30 часа на ст.”Българска армия”.