Малките и средни фирми се сблъскват с различни предизвикателства всеки ден. Например, как да увеличим броя на клиентите си? Как да намалим разходите по тяхното обслужване? Можем ли да спестим пари, които да използваме за разширяването на бизнеса?

За щастие съществува решение, което напълно отговаря на тези нужди. Европейската компания myPOS предлага иновативна платформа за разплащания, която е изцяло насочена към посрещане на нуждите на този вид бизнеси. Нещо повече – платформата няма първоначална такса, абонаменти или такси за обслужване, което освобождава малките фирми от ненужни разходи и им позволява да спестят ценен финансов ресурс.

Ето някои от по-важните аспекти на myPOS:

1. ПОС терминал за всеки малък бизнес


Една от явните тенденции в последно време е желанието на все повече клиенти да извършват разплащания чрез дебитна или кредитна карта. Защо тогава да разочароваме клиентите и да ги връщаме поради липса на ПОС терминал? Добрата новина е, че myPOS предлага разплащателни устройства за всеки малък бизнес – кафенета, салони за красота, семейни магазинчета, автосервизи и дори фитнес зали. Нещо повече – всеки бизнес може да намери най-подходящото устройство за него на достъпна цена. В момента джобният формат myPOS Mini е достъпен на цена от 29 лв без ДДС за ограничен период от време.

2. Безплатна myPOS сметка

Платформата myPOS предлага и безплатна сметка за електронни пари, която консолидира плащанията, получени чрез различни канали – по мобилно устройство, по интернет и чрез ПОС терминал. myPOS сметката е сегрегиран тип сметка, където средствата са защитени и достъпът до тях е гарантиран по всяко време. Чрез нея Вашият бизнес може да управлява паричните си потоци по един изцяло нов и много по-ефективен начин като получавате и изпращате преводи до партньори и доставчици или теглите пари в кеш с безплатната бизнес карта. Сметката е налична 24 часа, 7 дни в седмицата, онлайн и чрез мобилното приложение myPOS, което Ви дава възможност да следите бизнеса си по-отблизо и да управлявате приходите си в реално време.


3. Персонализирани GiftCards

Платформата myPOS предлага и още един новаторски начин да увеличите броя на клиентите и да направите добра реклама на бизнеса си. Запознайте се с персонализираните гифт карти - myPOS GiftCards! Те могат лесно да бъдат поръчани онлайн и доставени до Вашия бизнес адрес. Предлагайте на клиентите си да ги закупят като подарък за близките им и ги зареждайте от вашия myPOS терминал. Тъй като myPOS GiftCards могат да бъдат използвани само във Вашите търговски обекти, Вие ще се радвате на повече посещения и по-високи приходи!


Искате да научите повече за останалите услуги на myPOS? Посетете mypos.bg  или новия продуктов магазин в град София на бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър.