С напредването на дигиталните технологии дизайнът стана по-важен за бизнеса от когато и да било. Той е средството, с което брандовете разпространяват посланията си в една екосистема с нарастваща комплексност. Той е начин на мислене, с което бизнесът решава комплексни бизнес проблеми и е начинът, по който изграждат емоционална връзка с потребителите си и остават конкурентни в непрекъснато променящата се среда.

Не е изненада, че професионалистите с умения в дизайна и визуализацията стават все по-търсени.

В отговор на нарастващото търсене на квалифицирани кадри SoftUni стартира първата цялостна програма за графичен и уеб дизайн, видео монтаж, 3D анимация и визуализация - SoftUni Creative. Програмата е специално разработена, така че да отговори на реалните изисквания от страна на бизнеса и дизайн сектора. Лектори ще бъдат едни от най-разпознаваемите имена в областта.

В програмата с продължителност 11 месеца курсистите могат да влязат, като кандидатстват за първия напълно безплатен курс - Design Fundamentals, до 3-ти септември.


Успешното завършване на базовия курс ще даде право на курсистите да продължат цялостната програма на SoftUni Creative и да минат модулите в следните направления - графичен дизайн, уеб дизайн, моушън дизайн и 3D дизайн.

Кандидатстването за програмата е отворено. Научете повече на сайта на SoftUni Creative!