Животът на холивудските звезди е изложен на показ, включително техните любовни отношения, раздели, разводи. Много често обаче в медиите излизат лъжи, свързани с личните им отношения. Затова някои от тях заведоха дела и спечелиха огромни суми. Вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7

Том Круз

През 2003 г. Том Круз осъди порно актьор за клевета. Въпросният мъж твърдеше, че е имал любовна връзка с Круз и отношенията им са допринесли за развода му с Никол Кидман. Том Круз спечели делото и 10 млн. долара.

Скарлет Йохансон

През 2014 г. актрисата влезе в съда срещу френски писател, които е получил вдъхновение от нея за една от книгите си. Главният персонаж в книгата му е жена, която има десетки любовни афери. Йохансон го обвини в клевета и поиска обезщетение от 50 000 долара. Макар и да спечели делото, Скарлет получи само 2500 долара.

Кийра Найтли

През 2007 г. актрисата заведе дело срещу британския таблоид Daily Mail, тъй като в една от статиите си за анорексия те са използвали нейна снимка. След края на делото Найтли спечели 3000 долара. 

Мерилин Менсън

През 2013 г. музикантът осъди за клевета жена, която твърдеше, че е омъжена за него. Освен това тя твърдеше, че той я преследва, заради него са починали двете й котки и я обижда, защото е афроамериканка. Жената загуби делото и плати на Менсън 50 000 долара.

Кейти Холмс

Актрисата осъди канадският онлайн сайт за новини The Star за 50 000 долара, след като те публикуваха статия, в която твърдят, че тя е наркозависима.