Казвам се Зорница Линдарева, участвах във VIP Brother 2015. Влязох в Къщата със скандал, със залепен етикет – любовница, скандална и т.н. имах връзка със съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, но това вече е в миналото. Като цяло провокирам повече негативна емоция у хората, появявайки се на екран.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Не харесвам образа си от първото ми участие във формата. Нямах позиция по нито един въпрос, това не е моята личност, това не съм аз. Блеснах с неадекватност, така да се каже. Много хора си мислеха, че имам проблем с алкохола, това не е така.
Дори не мога да кажа, че участието ми в първия VIP Brother е едно от най-полезните неща, а е най-полезното нещо, което съм имала през живота си. Деля живота си на преди и след участието ми във формата. Изключително полезно преживяване, нещо, което изгражда твоята личност и те променя изцяло.

Когато излязох от Къщата, всички ми казваха, че нямам нищо общо с образа ми от екран и реалния такъв. Тогава разбрах, че имам проблем и съм се показала по възможно най-лошия начин. Затова искам да вляза сега, за да покажа поне малка част от това, което представлявам. Този път искам да играя играта.



За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук