Зорница Линдарева в Big Brother: Most Wanted (ВИДЕО/СНИМКИ)

Казвам се Зорница Линдарева, участвах във VIP Brother 2015. Влязох в Къщата със скандал, със залепен етикет – любовница, скандална и т.н. имах връзка със съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, но това вече е в миналото. Като цяло провокирам повече негативна емоция у хората, появявайки се на екран.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Не харесвам образа си от първото ми участие във формата. Нямах позиция по нито един въпрос, това не е моята личност, това не съм аз. Блеснах с неадекватност, така да се каже. Много хора си мислеха, че имам проблем с алкохола, това не е така.
Дори не мога да кажа, че участието ми в първия VIP Brother е едно от най-полезните неща, а е най-полезното нещо, което съм имала през живота си. Деля живота си на преди и след участието ми във формата. Изключително полезно преживяване, нещо, което изгражда твоята личност и те променя изцяло.

Когато излязох от Къщата, всички ми казваха, че нямам нищо общо с образа ми от екран и реалния такъв. Тогава разбрах, че имам проблем и съм се показала по възможно най-лошия начин. Затова искам да вляза сега, за да покажа поне малка част от това, което представлявам. Този път искам да играя играта.

Зорница Линдарева в Big Brother: Most Wanted
NOVA


За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук