Броени дни преди Международния ден на детето „Забраненото шоу на Рачков“ събра на сцената си култови образи, познати от детството на поколения българи. Малки и големи се усмихнаха отново със Слава Рачева и Педя Човек - Лакът Брада, Кака Лара, Графа, Бате Енчо, Криско.

На сцената бяха и децата от вокална група Бон-Бон и малките балерини от школата на примабалерината Маша Илиева. Много музика, танци, забавни предизвикателства и емоционални моменти запалиха детската искра в зрителите на NOVA в неделната вечер.

На дивана на Рачков пръв седна обичаният български изпълнител – Графа. Водещият припомни с архивни кадри и първите му певчески изяви като дете. Певецът не пропусна да поздрави публиката с песента си „Химера“ и акустично изпълнение с китара на баладата „Давам всичко за теб“. Веднага след него зрителите се срещнаха с един от най-емблематичните детски образи – Педя Човек - Лакът Брада. Актрисата Слава Рачева влезе в студиото с култовата кукла и разказа любими истории от най-ранните си години.