Уилмър Валдерама ще се превъплъти в образа на непредсказуем агент, чиито действия не могат да се контролират, в 14-ия сезон на сериала "Военни престъпления" (NCIS), съобщи Контактмюзик.

Майкъл Уедърли напуска NCIS, сериалът остава без Тони ДиНозо

"36-годишният актьор ще е в ролята на агент, който дълго време е работил под прикритие", оповестиха от телевизия Си Би Ес. "Много други агенти не знаят, че той все още е жив. Посвещаването му на работата и предаността му към родината го правят непредсказуем, харизматичен и неконтролируем".

Новата звезда на (NCIS) (СНИМКИ)

Валдерама наскоро взе участие в 5 епизода на сериала "Анатомията на Грей". Снимал се е също в сериала "Специален доклад", в който ролята му сходна с поверената му във "Военни престъпления".

От Си Би Ес се стремят да намерят заместник на участвалия дълго време във "Военни престъпления" актьор Майкъл Уедърли, който напусна шоуто след емоционалния финал на 13-ия сезон.

Майкъл Уедърли от NCIS стана баща на момченце

"Военни престъпления" е най-гледаният драматичен сериал в САЩ. Актьорският му състав включва също Марк Хармън, Поли Перет, Шон Мъри, Емили Уикършам, Роки Каръл, Дейвид Маккълъм.



Източник: БТА