Има хора, които обичат да спазват различни религиозни и семейни традиции, останали от десетилетия. За други обаче това е една формалност и отживелица в днешния забързан, модерен и технологичен век. Е, за една известна и красива жена, традициите са много важни и тя ги спазва почти стриктно. Те са повод за спомени, за приятни емоции и красиви снимки. Приянка Чопра спази една стара и много интересна индийска традиция. Вижте в канала "Stars News" във vbox7

Макар да живее в САЩ със съпруга си Ник Джонас, Приянка е възпитавана да се гордее с корените си. В пъстрата индийска култура има много и различни празници и традиции, които семействата спазват. Скоро Чопра сподели снимка, на която се вижда, че държи красив поднос с лакомства.  Тя обаче няма да се наслади на нито едно от тях, защото празнува Карва-Чаут – празникът на съпружеската вярност.
 
Според традицията индийките трябва да постят на този празник. Освен от храна, те се отказват и от водата. Всичко това в името на дълголетието и успешността на своя съпруг. Мъжете обаче не остават безучастни. За да засвидетелстват своята любов, отдаденост и признателност за спазването на традицията, те поднасят подарък на съпругите си. Карва-Чаут се празнува в началото на ноември. Постът започва с изгрева на луната и продължава до следващата луна. Едва след изгряването ѝ вечерта, жените могат да приемат сладкиш от ръцете на съпруга си.
 
"Обичам те, Ник", написа Приянка, като честити празника на всички, които го отбелязват.


Припомняме, че Приянка и Ник имаха няколко сватбени церемонии. Двамата превърнаха сватбата си в пищен тридневен фестивал в Индия, който включваше сватбени тържества преди сватбата, християнски и индуистки церемонии и множество приеми, а тоалетите бяха пъстри, пищни и доста различни.