Последният епизод на сериала „Стъклен дом” за тази година ще се излъчи на 13 декември, понеделник, 20.00 ч. по bTV. Най-успешния съвременен български сериал, както е определян от специалисти и публика, ще продължи излъчване през новия телевизионен сезон на 2011 г. 

В предстоящия епизод зрителите на bTV ще видят какво ще се случи, след като Боряна напусна Димитър. Как ще реагира той и ще реши ли да я търси и върне? Трудна ще бъде ситуацията и за Дани Касабов - ще оправдае ли постъпката на майка си, на чия страна ще застане, брат си или ще избере баща си? Информация за раздялата в семейство Касабови получава и най-омразният човек от миналото на Боряна - Методи Ганев, който веднага реагира.



Колев намира нова следа около заминаването на Камен. Чарли се заема да търси човек помогнал на Камен, но Ставрев също работи в помощ на приятеля си. Междувременно клюката за изневярата на Дани с Рени започва да се разпространява. Ще научи ли Сиана и какво е бъдещето на връзката й с Дани - всичко това в епизода в понеделник.



Нови сблъсъци, преследвания и много екшън очакват зрителите на „Стъклен дом” в последния епизод на сериала за тази година.