Последният епизод на „Стъклен дом” за 2010-а на 13 декември
Последният епизод на „Стъклен дом” за 2010-а на 13 декември / снимки: bTV

Последният епизод на сериала „Стъклен дом” за тази година ще се излъчи на 13 декември, понеделник, 20.00 ч. по bTV. Най-успешния съвременен български сериал, както е определян от специалисти и публика, ще продължи излъчване през новия телевизионен сезон на 2011 г. 

В предстоящия епизод зрителите на bTV ще видят какво ще се случи, след като Боряна напусна Димитър. Как ще реагира той и ще реши ли да я търси и върне? Трудна ще бъде ситуацията и за Дани Касабов - ще оправдае ли постъпката на майка си, на чия страна ще застане, брат си или ще избере баща си? Информация за раздялата в семейство Касабови получава и най-омразният човек от миналото на Боряна - Методи Ганев, който веднага реагира.

Последният епизод на Стъклен дом за 2010а на 13 декември
netinfo


Колев намира нова следа около заминаването на Камен. Чарли се заема да търси човек помогнал на Камен, но Ставрев също работи в помощ на приятеля си. Междувременно клюката за изневярата на Дани с Рени започва да се разпространява. Ще научи ли Сиана и какво е бъдещето на връзката й с Дани - всичко това в епизода в понеделник.

Последният епизод на Стъклен дом за 2010а на 13 декември
netinfo


Нови сблъсъци, преследвания и много екшън очакват зрителите на „Стъклен дом” в последния епизод на сериала за тази година.

Последният епизод на Стъклен дом за 2010а на 13 декември
netinfo