Светските издания редовно спекулират с дълго отлаганото майчинство на актрисата Дженифър Анистън. Според поредната мълва бившата звезда от сериала "Приятели" е бременна в третия месец от годеника си Джъстин Теру, съобщи Контактмюзик.

Неназован източник казва за списание ОК!, че в близките кръгове на 45-годишната Анистън вече се говори за бременността й, но звездата отказва да направи публично съобщение, докато не се увери, че всичко с бебето е наред.

Дженифър Анистън има връзка с 43-годишния Джъстин Теру от 2011 година. Според спекулациите още след шест месеца заедно с Теру, актрисата е започнала да мисли за бебе и да се подлага на процедури за оплождане ин витро.

"Джен знаеше, че колкото повече напредват годините й, толкова по-трудно ще й бъде да зачене. Поради тази причина тя замрази свои яйцеклетки. С редовни опити за оплождане ин витро Джен се надява нещата да се получат, но не смее да възлага големи очаквания заради рисковете от неуспех", разкрива източникът.



Миналата година Дженифър Анистън сподели в свое интервю, че не гори от непреодолимо желание да преживее трепетите на майчинството, защото е доволна от живота си такъв, какъвто е, припомня изданието.

Източник: БТА