Милена с неочаквана победа над Борис и Стоян в капитанската битка
В една от най-тежките физически битки до момента на Арената на „Игри на волята: България“ Мартин успя да надвие могъщия Симеон и да стане новият господар на Плажа на Отшелника. Двамата силни участници трябваше да пренесат по 2500 кг по време оспорваната игра, но професионалният военен се справи по-бързо и грабна победата. Освен че остава в борбата за голямата награда, Мартин спечели 100 гроша и получи всички грошове на противника си.

Невероятна изненада поднесоха водещите Ралица и Димо на Симеон - пътят му в „Игри на волята: България“ продължава. Благодарение на изключителното си представяне в най-екстремното състезание в телевизионния ефир, той получи втори шанс да остане в играта. Жертвата, която трябваше да направи в замяна на дадения шанс, бе да се раздели с най-верния си другар – сокола Хариет.

Паулина отстрани Мартин в елиминационна битка в „Игри на волята: България“

„Готов съм да се откажа от Хариет. Няма да ми е лесно, но знам, че тя отива при най-близките ми хора и ще е добре. Благодарен съм за втория шанс и ще направя всичко, за да спечеля!“, сподели Симеон на Арената, а как ще продължи участието му в надпреварата, зрителите ще разберат в утрешния епизод на предването.

Милена успя да срази Борис и Стоян в многокомпонентната капитанска битка. Крехкото и винаги усмихнато момиче обърна играта на финалния пъзел, в който Борис имаше значителна преднина. Тя не се поколеба и избра предимство за племето си пред личните облаги. 



Безпрецедентна конспирация в третия сезон на „Игри на волята: България“

В резултат на разкриването на грубото нарушаване на правилата на формата от Жълтите, което зрителите видяха в предходния епизод, Александър взе своето решение и напусна „Игри на волята: България“. С това действие той се превърна в първия участник в историята на предаването, който дезертира по подобен начин – без уважителни медицински причини или в следствие на загуба на елиминационна битка. Неговото място бе заето от Борис, който преди началото на капитанската битка се извини на Милена и Стоян за нечестната игра на племето си предходната седмица.

Как ще се чувства Мартин по време на първата си самотна нощ на Плажа на отшелника? Ще успее ли да намери храна? По какъв начин ще се завърне Симеон в състезанието? Какви нови изненади очакват трите племена? Кое ще е първото племе за седмицата, което ще отиде на племенен съвет? – всичко това ще стане ясно утре в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.