Първата среща или пък специалната вечер с обекта на вашите чувства предстои, или половинката ви е поканила на страхотно местенце за Свети Валентин и искате да бъдете по-бляскава от всякога.

Всъщност, хубавото впечатление на романтична среща се крие в малките тайни. Като това да не прекаляваме с грима, защото мъжете не харесват маските по лицата ни.

Или пък това да не се спирате на най-красивите и неудобни токчета – защото той няма да забележи бляскавите камъчета по тока, но пък ще му направи впечатление, че мрънкате от болка в ходилата.
А за това колко е важна усмивката, правилният избор на червило и други – ни разказва новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com:


Гримът

Гримът е изкуство, творчество, а многообразието от техники и продукти на пазара понякога изкушават всяко момиче да си поиграе с четките и боичките по лицето си. В което няма нищо лошо, разбира се. Но когато става дума за първа среща или любовна среща, гримът трябва да бъде помощник единствено да подчертае естествената ни красота и да прикрие мъничките несъвършенства. Малко основа, руж за здравословен тен, блясък по клепача и 1-2 слоя спирала, която да подчертае погледа са напълно достатъчни.

Червилото

Първата асоциация, която правим със Свети Валентин и любовта, вероятно е сърцето, а оттам и червеният цвят. Но нека той остане в чашата с ароматно вино, а не по устните ни. От една страна, вероятно няма нищо по-изкусително от сочни червени устни, но от друга – този цвят червило не е сред най-практичните. Първо – изисква постоянно освежаване и взиране в огледалце дали не е останал продукт по устните ни. Второ, рискуваме при целувка да омажем половинката ни, а на никой мъж това няма да му допадне. Ето защо можете да се спрете на лек плодов балсам за устни – със сладък вкус и аромат и съвсем съвсем лек цвят, който не оставя следи. А ако искате устните ви да са още по-сочни и меки, не пропускайте да клинете върху това видео и да видите какви домашни ексфолианти за устни можете да си направите преди това.

Ароматът

Научно доказано е, че мъжете се впечатляват изключително много от аромата, който излъчва една жена. И дори да не асоциират веднага парфюмения полъх с точно определена нотка, то определено той възбужда сетивата. Сред сигурните афродизиаци са ароматите на жасмин, роза, ванилия и канела.
А къде да поставяте? Kлючовите местенца са зад ухото, на китката, а ако искате да ароматизирате и косата си, впръскайте специален парфюм за гриви, който предпазва косъма.

Загадката

Не е нужно едно момиче да покаже всичко на първа среща, за да впечатли човека отсреща. Особено ако иска дълготрайна връзка и по-сериозни отношения. Пък и ултрадълбоките деколтета и суперкъсите поли и панталонки посред зима и в ресторанта не са най-класният и адекватен избор. Затова пък можете да изберете блуза или рокля с падащо рамо, която да покаже съвсем мъничко, но напълно достатъчно. И за да подчертаете още повече красотата си, ето и един трик – поставете малко тъмна сянка в кухината на ключицата си и блясък по най-изпъкналата част и рамото. Изглежда много красиво и привлича вниманието определено.

Обувките

А сега обувките – любовта на всяко себеуважаващо се момиче. Но да си признаем честно, много често ги избираме не спрямо удобството, а спрямо красотата им. За подобен случай обаче не избирайте най-красивите и най-неудобните си обувки. Рискувате на 10-атата минута да прехапете език от болка, да си развалите настроението, да се намръщите и да се концентрирате в това как да оцелеете на 15-сантиметровия ток, вместо да проведете хубав разговор с половинката. Ако държите на високите обувки, изберете скритата платформа или стабилния ток – няма да съжалявате. Ще можете да се разхождате с любимия човек, да потанцувате и да се забавлявате истински.

Усмивката

И накрая – усмивката! На последно място, но не и по важност. Всяко едно от предните неща може и да пропуснете, да не изпълните, да промените, но не не забравяйте да се усмихвате. Няма нищо по-красиво от усмивката на лицето на една жена и момчетата със сигурност го оценяват.