Всичко е добре, когато завършва добре. В това със сигурност се е убедил футболистът на Арсенал Месут Йозил, който стана татко на малката Еда. Той и съпругата му, актрисата и модел Амине Гюлше, се похвалиха с новина в Instagram. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 

"Благодарим на Господ, нашата дъщеря Еда се роди здрава", пишат двамата под милата снимка в черно-бяло. Акцентът върху това, че Еда се е родила здрава идва вероятно от факта, че Месут Йозил и Амине Гюлше живяха известно време под карантина, след като стана ясно, че треньорът на Арсенал, Микел Артета, е болен от коронавирус.
 

Именно покрай тази карантина стана ясно, че Месут Йозил е изпаднал в паника заради опасността да предаде коронавируса (ако е носител на такъв) на бременната си съпруга. За да намалят този шанс, двамата се били изолирали в различни стаи на апартамента, в който живеят в Лондон.
 

На последната снимка обаче и двамата демонстрират близост, щастие, радост и много любов. Честитки под публикацията семейство Йозил получава от певицата Демет Акалън, актрисата Иджлял Айдън, футболистите Емре Джан, Лукас Подолски, Обемаянк, Сеад Коласинац, Шкодран Мустафи, както и целия отбор на Арсенал.

 

Месут Йозил и Амине Гюлше се ожениха през лятото на миналата година на пищна церемония в Истанбул. Техен кум беше турският президент Реджеп Ердоган, с когото се сближиха покрай "расисткия скандал", за който Йозил заговори след Световното по футбол. Футболистът, който по националност е германец, заяви, че когато бележи, е определян от феновете за германец, а когато се проваля - за турчин.
 

Амине Гюлше пък е родена в Швеция, а турският език до скоро не ѝ е бил силата. За някои свои роли дори е признавала в интервюта, че се е налагало да учи репликите наизуст, без да ги разбира напълно.