Обичаният американски актьор Пол Уокър щеше да навърши 46 г. на 12 септември. Вълна от спомени заля социалните мрежи, споделени както от негови близки, колеги и приятели, така и от фенове.
 
Уокър загина трагично през ноември 2013 г. при автомобилна катастрофа в Санта Кларита, Калифорния, когато беше на 40 години, припомня БГНЕС. Дъщеря му Медоу Уокър, сега на 20 години, написа в Инстаграм: „Честит рожден ден на най-обичната душа, която някога съм познавала”.  

„Хобс и Шоу” без конкуренция: Най-гледаният филм у нас
 
Дуейн Джонсън-Скалата, който участва в няколко части на „Бързи и яростни”, включително в „Хобс и Шоу”, който все още е по кината у нас, написа:
 
„Никога не пиша за приятел. Това е лично нещо. Предпочитам да запазвам спомените си и да остана с тях. Наскоро се уплаших, когато едва не загубих друг приятел на пътя (бел. ред.: Кевин Харт). Тези неща ме накараха да се замисля колко красив и същевременно диво непредсказуем е животът. Никога не знаем какво е зад ъгъла и трябва да живеем максимално добре в чест на нашите близки и предци, които вече не са с нас. Manuia le aso fanau, приятелю."


Дъщерята на Пол Уокър получи 10 млн. долара обезщетение за смъртта му
 
„Обикновено днес бих планирал да те обезпокоя с торта за рожден ден. Вместо това размишлявам какъв късметлия съм да те нарека свой брат. Сълзите никога не отминават, но те се променят ... от сълзи на траур до такива на благодат”, написа Вин Дизел, който си партнираше с Уокър в „Бързи и яростни”, пише АФП.

Вин Дизел с трогателна реч за покойния Пол Уокър (ВИДЕО)
  За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук