След 20 години музикална кариера поп принцесата Бритни Спиърс се оттегля от сцената завинаги, пишат все по-упорито западни медии. В последно време тя е под голямо емоционално напрежение поради влошеното здраве на баща си.

Бритни Спиърс влезе в психиатрична клиника (ВИДЕО)

Последните информации бяха, че популярната певица е постъпила в психиатрична клиника, за да лекува нервно разстройство, което е получила вследствие на притесненията около тежката болест на баща й. Няколко дни по-късно обаче самата Бритни публикува видео, в което обясни, че не я държат против волята й в клиниката. Тя се обърна към своите 22 милиона последователи в социалната мрежа с думите: "Здравейте. Просто се обаждам на всички вас, които са загрижени за мен. Всичко е наред".

"Семейството ми преживява много стрес и безпокойство напоследък, така че просто ми трябваше време да се справя, но не се притеснявайте, ще се върна много скоро", каза още 37-годишната певица в краткото видео съобщение. Отговорът й явно беше провокиран от множеството слухове и конспиративни теории в социалните мрежи, че певицата е задържана против волята й в "уелнес център", много от които бяха публикувани с хаштаг #FreeBritney. "Моята ситуация е уникална, но обещавам, че ще направя това, което е най-доброто в този момент", написа тя, без директно да отговори на слуховете за психиатрична болница.

Бритни Спиърс си взима почивка, за да се грижи за баща си

Сега вече певицата си е вкъщи, потвърди в. "Дейли мейл". В публикация изданието посочва, че Бритни Спиърс "изглеждаше свежа и отпочинала докато се отправяше към салон за красота близо до дома си в Таузънд Оукс, Калифорния, придружена от охраната си". Според близки на 37-годишната звезда тя се опитва да не се поддава на стреса и просто да си почива.

 

Родената в Мисисипи звезда обяви по-рано тази година, че си взима почивка, за да се концентрира върху влошаващото се здраве на баща си. През януари певицата написа в Twitter, че прекъсва концертите си, тъй като баща й е бил хоспитализиран и едва спасили живота му. Само през последните няколко седмици Джейми Спиърс е претърпял две операции.

Бритни Спиърс отлага концерти и ангажименти заради болния си баща

Самата Бритни многократно е заявявала, че "без него тя ще бъде напълно загубена". През 2007 г. изпълнителката претърпя нервен срив и тогава именно баща й помогна да се върне на сцената.