Още след като на бял свят се появи Даниел, синът на певицата Поли Генова, стана ясно, че майчинството ѝ няма да бъде като на всички останали. Просто защото се наложи да се завърне на работа, като част от артистите в спектакъла "Фалшив герой".
 

Каналът "Cool News" във vbox7 разказва:
 
Даниел се роди на 12 април, а турнето започна в края на май. И това не бяха единствените работни ангажименти на Поли...
 

Дали заради работата, или заради някакви лични причини, видяхме малкия Даниел за първи път в средата на ноември, като кадрите бяха част от фотосесия за рождения ден на Джоузеф, мъжът до Поли Генова.
 

Как обаче я е променила появата на Даниел и майчинството като цяло? Поли твърди, че е станала по-улегнала. А в стила си е станала по-женствена, бунтарският период е останал в миналото.

 

Въпреки това обаче в нея винаги щяло да остане част, която иска да е различна и шантава.
 

Поли Генова коментира пред камерите на "На Кафе", че не просто първите 7 години от живота на детето са важни. Важни са и първите месеци, когато много хора си мислят, че бебетата не ги разбират. Според нея е тъкмо обратно и е важно да внимаваме какво говорим пред тях.
 

Що се отнася до връзката със сина ѝ, Поли сподели, че никога не е усещала такава близост с друг човек и е нещо, което не може да опише.