Холивудските звезди винаги изглеждат прекрасно и на сцената, и в живота. Но красивата коса не винаги им е дадена по рождение. Всъщност много от тях използват перуки на публично място. Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7

Анджелина Джоли

Актрисата многократно е носела перука, когато е трябвало да влезе в роля. Но през 2015г. по време на връчването на наградите „Изборът на критиците“ бдителни зрители забелязаха, че косата й не е изцяло нейна.

Чарли Шийн

Актьорът винаги е отричал, че носи перука, но както знаете вятърът е най-големия кошмар за косата. Кошмар е дори и за тази на Шийн, която изобщо не е естествена.

Наоми Кембъл

Папараци успяха да направят доста смущаващи снимки на този супермодел, на които се вижда, че част от косата й липсва. 

Джон Треволта

Това е един от най-плешивите актьори в Холивуд, които и до ден днешен не се появява с естествената си коса дори и до магазина. Треволта е любимец на папараците, които го снимат от близо, а от корените на косата му се вижда лепило.

Кийра Найтли

Години, преди да направи публично признание, в социалните мрежи се говореше, че актрисата има изкуствена коса. През 2016 тя призна пред сп. InStyle, че има плешива част на скалпа, заради която си слага перука.

Криси Тийгън

Половинката призна пред The Huffington Post, че 90% от косата й е изкуствена.

Наоми Кембъл почти била изгубила косата си