Актрисата Ева Лонгория, известна с ролята си в хитовия телевизионен сериал "Отчаяни съпруги", получи звезда на холивудската Алея на славата, предаде Ройтерс. Звездата на 43-годишната Лонгория е 2634-ата на прочутата алея в Холивуд.

Вижте ослепителната Ева Лонгория на Алеята на славата (СНИМКИ)
 
На церемонията по откриването ѝ присъстваха третият съпруг на актрисата, мексиканският медиен магнат Хосе "Пепе" Бастон, от когото Ева Лонгория очаква първото си дете, както и нейни звездни приятели, сред които певецът Рики Мартин, актрисите Ана Фарис, Фелисити Хъфман, Мелани Грифит, и бившата певица от Spice Girls Виктория Бекъм.

Ева Лонгория показа бременното си коремче (СНИМКА)

"Чувствам се така, сякаш още съм онова малко момиче от Тексас, което имаше големи мечти...и голяма коса. Като жена и представителка на латиноамериканската общност искам да заяви, че тази звезда не е моята, а нашата звезда", сподели Ева Лонгория.

Как се промениха любимите актриси от „Отчаяни съпруги“ (СНИМКИ)

Ева Лонгория е не само актриса, но и продуцент, режисьор и сценарист. Актрисата стана световноизвестна с ролята на Габриела Сулис - секси и капризна съпруга в сериала "Отчаяни съпруги", за която има номинация за Златен Глобус.


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА, БГНЕС