По всичко личи, че Блу Айви, дъщеричката на Бионсе и Джей Зи, е орисана да бъде на сцена. То няма и как да е иначе с такива родители! 8-годишното хлапе вече уверено върви по стъпките им и по-долу можете да видите за какъв талант в танците става въпрос.

В клипчето може да видите момиченцето как танцува на песента на майка си, Mood 4 Eva. Видеото е в профила на Мануел Мендез, който от години работи със семейството на Бионсе и е стилист на Блу Айви още от първите ѝ дни на бял свят. Вижте още в канала "Cool Kids" във vbox7.
 
Момиченцето се включи в последния проект на майка си, Black is King, като се появи в някои от сцените и на практика засенчи другите звезди, взели участие в него. Наоми Кембъл я определи като "много, много мило момиче".

Междувременно през февруари Блу Айви стана част от рекорд в Spotify, където набързо заедно с майка си бяха слушани от над 1 млн. абонати с песента им Brown Skin Girl. Нещо повече - момичето е сред авторите на песента.


Но тази слава не е нещо ново за Айви. Тя се появи за първи път в песен на Бионсе през 2004 г. Само два дни, след като се роди, пък се превърна в най-младият човек в класация на Билборд. Това стана факт заради Glory, сингълът на Джей Зи. Последваха много изяви на червения килим, телевизионни шоу програми и какво ли още не.