Който следи Лудия репортер Даниел Петканов, със сигурност е видял една странна снимка, а от текста под нея е разбрал, че инфлуенсърът си е присадил коса. Вижте в канала "Уеб Цитати" във vbox7:
 

Във видео семейство Петканови разказват за пътя до Истанбул - как са избрали клиниката, как се е стигнало до проблема и как протича самата процедура. Всъщност проблемът с оплешивяването на Дани Петканов започнал, когато бил четвърти курс в университета. Временно овладял положението с популярни медицински шампоани.
 

Преди няколко години обаче проблемът се задълбочил и тогава започнал да се интересува от процедури по присаждане на коса. Свързал се с най-добрия специалист в България, занимаващ се с проблема, който по-късно го и прегледал. Присаждането на коса обаче се случило след година, а сумата за процедурата била около 12 000 евро.
 

След фризьор Алек му донесла брошура на клиника в Истанбул, която правила консултации и в София. Така Дани Петканов се решил на процедурата, която щяла да струва 1400 евро, независимо от броя на фоликулите, които щели да му присадят.

 

В истанбулската клиника процедурата продължила шест часа и половина и единственото болезнено нещо било инжектирането на физиологичен разтвор, който трябвало да подуе главата, за да може да се изкарат по-лесно донорските фоликули.
 

Тях лекарите взели от задната част на главата и присадили, където косата е по-рядка. Направили му общо 4100 присадки. Дали трансплантацията е успешна, ще се разбере след година.