Червеният отбор ще участва в мастър клас с традиционна китайска кухня
Ексцентричният кулинарен талант Лъчезар Чоткин ще си създаде нови врагове в епизода на Hell’s Kitchen от 20:00 ч. по NOVA. В отбора на Сините той не успяваше да се спогоди с изцяло мъжкия колектив, а тази вечер ще срещне сериозен противник и в новия си отбор. Този път в лицето на лидера на Червените - амбициозната Никол. Напрежението дори ще наложи намесата на шеф Виктор Ангелов.

След като вчера загубиха двубоя в Троян срещу Сините, днес Червените ще трябва да участват в тежък мастър клас на тема традиционна китайска кухня. Задачата няма да е лесна и ще изисква голяма прецизност. Те ще трябва да превърнат лаврак в катерица, следвайки насоките на шеф Кун. Кой от тях ще се справи най-добре?

Тази вечер още един кулинар ще напусне надпреварата за 100 000 лева. Отпадналият участник ще е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, който ще бъде наличен на NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след края на излъчването на епизода на предаването по NOVA.

Кой ще се сбогува с Кухнята на Ада?

Гледайте Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.