Актрисата Анджелина Джоли иска да роди по естествен път. Джоли, която очаква близначета, беше разочарована, когато беше принудена да прибегне към цезарово сечение при раждането на първата си дъщеря Шайло, и възнамерява да избегне тази процедура в бъдеще.
Приятел на Анджелина Джоли каза: “Тя се готвеше за естествено раждане, докато износваше Шайло и беше много разочарована, когато лекарите й препоръчаха цезарово сечение. Сега Анжелина се надява, че ще може да роди по естествен път”.

Междувременно Брад Пит остави бременната си половинка и замина на обиколка из пазара за съвременно изкуство във Вале в Швейцария. Там той е в компанията на руският милиардер Роман Абрамович и директора на АрселорМитал Адитя Митал.

Актьорът не пожалил средства и си купил маса от мрамор в стил рококо на стойност 293 000 долара. Тя е дело на холандеца Йорен Верховен. Брад също така се сдобил с килим, изтъкан от алуминиеви нишки, оригинална настолна лампа на баща и двете му деца, два съвременни стола в бронз. Той не е пропуснал да купи и много подаръци за 33-я рожден ден на бъдещата майка.