Анджелина мисли за раждането, Брад обикаля пазари
Анджелина мисли за раждането, Брад обикаля пазари / снимка: БГНЕС
Актрисата Анджелина Джоли иска да роди по естествен път. Джоли, която очаква близначета, беше разочарована, когато беше принудена да прибегне към цезарово сечение при раждането на първата си дъщеря Шайло, и възнамерява да избегне тази процедура в бъдеще.
Приятел на Анджелина Джоли каза: “Тя се готвеше за естествено раждане, докато износваше Шайло и беше много разочарована, когато лекарите й препоръчаха цезарово сечение. Сега Анжелина се надява, че ще може да роди по естествен път”.

Междувременно Брад Пит остави бременната си половинка и замина на обиколка из пазара за съвременно изкуство във Вале в Швейцария. Там той е в компанията на руският милиардер Роман Абрамович и директора на АрселорМитал Адитя Митал.

Актьорът не пожалил средства и си купил маса от мрамор в стил рококо на стойност 293 000 долара. Тя е дело на холандеца Йорен Верховен. Брад също така се сдобил с килим, изтъкан от алуминиеви нишки, оригинална настолна лампа на баща и двете му деца, два съвременни стола в бронз. Той не е пропуснал да купи и много подаръци за 33-я рожден ден на бъдещата майка.