Съпругата на холивудския актьор Алек Болдиун Хилария, се похвали в Инстаграм с щастлива новина. Двойката очаква шестото си дете (пето за Хилария). Щастливата майка показва снимка на леко наедрялото си коремче и видео със сърцебиенето на бебето.

Съпругата на актьора Алек Болдуин признава, че е готова за още деца
 
В началото на бременността Хилария се чувствала зле. „Още е твърде рано, но ние узнахме, че в мен расте малък човек. Звукът от неговото сърце ме кара да се чувствам щастлива – особено след загубата, която преживяхме през пролетта. Ние искаме да споделим радостната новина и не смятаме да крием моята бременност. В първите месеци се чувствах зле, поради постоянното гадене и сега не смятам да се правя, че се чувствам добре“, сподели тя. И моли медиите да не пращат папараци да я следят.
 
През изминалата пролет, тогава 35-годишната Хилария отново се похвали с щастлива новина. За съжаление, само седмица по-късно стана ясно, че е загубила бебето. Около половин година по-късно пожелаваме на щастливата двойка да стигне докрай и скоро да споделя снимки на бебешки крачета и усмивки.

Алек Болдуин стана баща за пети път (СНИМКА)
 
Алек и Хилария Болдиун имат четири общи деца, а актьорът има още едно от брака си Ким Бейсинджър. 26 години по-младата Хилария е омъжена за Алек от 2012 г.


И още:

Дъщерята на Алек Болдуин разгорещи Instagram със секси снимка

Репликите на Алек Болдуин, които звучат невероятно

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук