Много е важно да поддържаме доброто си настроение с вкусна и полезна храна. Когато се чувстваме добре вътрешно, изглеждаме чудесно и отвън. Ето защо е важно да бъдем практични, но и разсъдливи спрямо тялото и здравето си. 

Понякога може да се изкушим с нещо вредно, но не трябва да ни е навик. Актрисата Рийз Уидърспун разкри малката си тайна, с която поддържа чудесната си кожа. Вижте я в канал "Храна и тренировки с любов" във vbox7:
 

Става дума за нещо много просто, което актрисата прави без да пропуска. Тайната е в зеленото смути. На пръв поглед може да не ви хареса, но съставките в това смути са всъщност доста приятни на вкус.

Ето какво прави Рийз, за да се тонизира:

Съставките са:
Маруля "Ромен"
65 гр спанак
120 мл кокосова вода
1 банан
1 ябълка
1 круша
1 лимон
Целина (по избор)
Бадемово мляко (по избор)

Начин на приготвяне:

Всичко се нарязва и изсипва в блендера, където се миксира.

Носителката на „Оскар“ споделя, че това е нейната закуска от поне 8-9 години. Рецептата тя научила от колежката си Кери Уошингтън, с която си партнират в сериала „Малки пожари навсякъде“, разказват от Edna.bg.

 

Рийз признава, че двете още не се познават, когато се оказват една до друга на церемония по награждаване и е впечатлена от кожата на Кери. Тя, от своя страна, ѝ споделя, че това вероятно се дължи на смутито, което си приготвя отскоро и не само е направило кожата ѝ по-блестяща, но е придало здравина на косата и ноктите ѝ.