Тази година се навършват 22 години, откакто се появи класическия детски филм "Капан за родители". По този повод режисьорът Нанси Мейерс, актрисата Линдзи Лоън, Денис Кеуйд и още звезди от филма си спретнаха онлайн събиране.
 

За тези 22 години са се случили наистина много събития в живота на актьорите - бракове, разводи, събирания. През 2009 г. почина и актрисата, изиграла майката на близначките от филма, Наташа Ричардсън. Какво се случва с актьорите днес, вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Линдзи Лоън

След като изигра ролите на близначките, Линдзи Лоън стана една от големите и най-ярките звезди на Холивуд. Последваха много филми, но, уви, тя се прочу най-много с арестите си от май 2007 г. Няколко сблъсъка със закона по-късно тя беше настанена в клиника за рехабилитация на зависимости от наркоттици. В момента Линдзи Лоън е собственик на две дискотеки в Гърция. От време на време е и жури в музикални риалити програми.
 

Денис Куейд

Екранният баща на близначките продължи с други успешни филми. Наскоро се снима и в продукции на Amazon, и на Netflix. В продължение на 10 г. беше женен за актрисата Мег Райън и има един син от нея. Следват връзки с други жени, още сватби и още деца.

 

Илейн Хендрикс

Помните ли Мередит? Годеницата на бащата на близначките? Е, за актрисата следват още няколко роли, в които е лошият герой, но и други емблематични роли. Днес тя е на 49 г. и е активист за правата на животните.
 

Лиса Ан Уолтър

Тя изигра ролята на забавната гледачка на Холи, Чеси. По-късно я гледахме във "Всемогъщия Брус", "Анатомията на Грей", "Война на световете". Въпреки че никак не се харесваха в "Капан за родители" с Мередит, двете актриси са много близки приятелки и дори се наричат сестри.