Нова година, нов късмет. Изпратихме 2015-а с много модни престъпления и гафове от страна на звездите. Със сигурност и 2016-а ще бъде пъстра в това отношение, но ето няколко гледки, които специалистите си пожелават да не видят през тази година.

Крис Дженър

Оставащата в светлините на прожекторите реалити звезда е майка на Ким Кардашиян. Тя беше уловена с лошо подбрано облекло за Седмицата на модата в Париж.

Майли Сайръс

Скандалната в последните няколко години певица единодушно може да бъде посочена от специалистите в модата. Шокиращите й тоалети за музикалните награди на MTV бяха може би най-обсъжданите за цялата изминала година.

Лейди Гага

Въпреки напредъка си по отношение на външния вид по официални събития, тя все пак беше хваната с ужасен "тоалет" през 2015-а.



Хайди Клум

Един от най-великите модели на всички времена Хайди Клум е безупречна по отношение на начина, по който се облича. Или почти. Все пак модните критици я направиха на пух и прах за избора й на жълтата рокля за 67-те награди "Еми", с която някои я оприличиха на Голямото пиле.

Кийра Найтли

Това е друга изненада сред изцепките, които наблюдавахме през изминалата година. Винаги стилна и красива, актрисата направи грешен ход със странната си рокля пеперуди.

Риана

Понякога скандалната певица се появи с фрапираща рокля на наградите Грами.

Гуен Стефани

Неостаряващата Гуен Стефани мина през трудна година, в която трябваше да се възстановява от раздялата със съпруга си. Към това се добавя и реакцията на критиците за избора й на черен прозрачен тоалет.

Рита Ора

Една от най-обичаните певици в момента почти не попада в негативни класации. Въпреки това беше атакувана за предизвикателната й бяла рокля, която разкриваше почти всичко на музикалните награди "Билборд".

Кейти Пери

Изпълнителката показа лош вкус с избора си на дреха с черен клин, който показа, че е поизгубила формата си. Странните ръкави също не й направиха особено добра услуга и дадоха повече поле за изява на модните критици.

Ники Минаж

Една от най-зле обличащите се звезди може да се конкурира успешно с Лейди Гага. Също като нея обаче, Ники Минаж премина през голяма метаморфоза в последната над година. През 2015-а я виждахме в изключително добре подбрани тоалети. Все пак обаче явно старите навици умират трудно.

Ким Кардашиян

Няма как кралицата на социалните мрежи да не бъде обсъждана и за дрехите й. Ким и половинката й - рапърът Кание Уест очакват второто си дете. Вече много бременната Ким обаче беше силно критикувана за избора й на тоалет, който беше прозрачен и до голяма степен направен от дантела.