Мъж е обвинен, че е пребил 91-годишния си баща в Сопот. По-рано в четвъртък 50-годишният син на жертвата беше привлечен като обвиняем от Района прокуратура-Пловдив за причинена телесна повреда.

Побоят е станал в Сопот на 16 март. Възрастният мъж е с контузия на главата, ръката, счупване на носни кости и повърхностни рани по дланта, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Стрелба и пострадали след сбиване между бащи и синове

Деянието е извършено след употреба на алкохол в общия дом, който синът делял с баща си. Той проявил агресия спрямо 91-годишния си баща, като го ударил в областта на главата, като му счупил носни кости и го наранил с вилица по ръката.

Близки на пенсионерът успели да го изведат от дома му и се обадили в полицията. Пострадалият е бил откаран и прегледан в болница. 


Няколко дни преди побоя, при битов скандал обвиняемият се заканил с убийство и на сестра си, твърдят още от прокуратурата.

Син пострада след скандал с баща си в Разград

Първоначално той е бил задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, след което съдът в Карлово е постановил той да остане за постоянно зад решетките.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня