МГЕРБ в Стара Загора с номинации за ново областно ръководство
МГЕРБ в Стара Загора с номинации за ново областно ръководство / Пресцентър МГЕРБ

Успешен четиригодишен мандат отчете ръководството на младежката структура на ПП ГЕРБ в Стара Загора. На провелото се в хотел „Верея" отчето-изборно събрание, младите хора направиха равносметка за свършената работа през последните години и направиха своите номинации за членове на новото областно ръководство на МГЕРБ.

„Израснахме с МГЕРБ. Младите хора са гаранцията за промяна на политическото статукво. Екипната работа доведе до много добри резултати, а сега виждам още повече млади хора, които вярват, мислят и работят", каза Николай Диков, член на НИС на МГЕРБ и общински организационен секретар на партията в Стара Загора.

Доскоро той бе и областен координатор на младежите.

„Най-голямата ми отговорност и задача, като председател, бе да се създаде възможност младежите да реализират идеите и потенциала си. Сигурен съм, че екипът, който ще се създаде сега, ще продължи да доказва, че младите имат своето заслужено място в политиката", допълни Диков.

„МГЕРБ - Стара Загора е една от даваните за пример организации. Създадохме стабилна основа, която непрекъснато се надгражда", подчерта той.

След подробен отчет за изминалите четири години, младите хора направиха номинации за ново областно ръководство за Стара Загора. Единодушно бяха подкрепени номинациите на Радостин Танев за областен клубен ръководител и на Катерина Иванова за областен организационен секретар.

За членове на управителния съвет бяха предложени: от Казанлък - Лилия Цонкова и Николай Факиров, а от Стара Загора - Мариян Димитров, Красимира Кънева и Цветелин Кършаков.

Окончателният състав на областното ръководство на МГЕРБ ще стане ясен след утвърждаването му от Изпълнителната комисия на партията.

На отчетно-изборното събрание присъстваха и членовете на НИС на МГЕРБ Веселина Юрукова и Пенчо Малинов, общинският ръководител на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов и старозагорският народен представител Пламен Йорданов.