Известни музиканти идват за концерт в помощ на Митко
Известни музиканти идват за концерт в помощ на Митко / Дарик Русе
Известни музиканти идват за концерт в помощ на Митко
57505
Известни музиканти идват за концерт в помощ на Митко
  • Известни музиканти идват за концерт в помощ на Митко

 

Благотворителен концерт ще събира средства за лечение на младеж от Русе. 25-годишният автомонтьор Димитър Иванов е в кома след катастрофа, станала на 28 юли в Русе. Тогава колата, в която пътува се блъска в стълб на тролейбусната мрежа, а Димитър получава тежка травма и е настанен в Русенската болница. След прекарана бронхопневмония там той е преместен във Варненската болница.

Сега Митко се нуждае от клапно протезиране, за да може мозъкът му да започне да функционира нормално. Това лечение и последващата рехабилитация ще струват на семейството около 50 000 лв. Близки и приятели на Митко вече проведоха една благотворителна акция, на която са събрани около 6000 лв., съобщи братът на младежа Чавдар Иванов. Сега те се надяват да съберат още средства с благотворителния концерт, който ще се проведе на 20 октомври, от 19 ч. в Летния театър.

Известни имена от музикалната сцена са се съгласили да пеят, за да помогнат на Митко. Това са Миро, Графа, Дивна, Дичо, Галена, Богомил Бонев. Входът ще е 6 лева. За желаещите да помогнат е открита и банкова сметка в лева в „Банка ДСК” ЕАД. IBAN BG30STSA93000020583241, Димитър Георгиев Иванов.