Войводите официално представиха своя кандидат за кмет
Войводите официално представиха своя кандидат за кмет / darikNews.bg, Невеня Божкилова

Местната структура на ВМРО - БНД официално представи своя кандидат за кмет на община Стара Загора. Войводите са избрали да издигнат кандидатурата на настоящия секретар на Общината Николина Горова, защото смятат, че тя има необходимия опит и качества и е добър българин. Това коментира Кристиан Петков, член на Националния изпълнителен комитет на партията. Той е категоричен, че една жена е способна да покаже и на мъжете, че може да управлява по-добре от тях.

Горова обобщи, че призивът на тяхната предизборната кампания ще бъде „Заедно". Така започна и днешният ден за войводите, симпатизанти на партията и кандидат-кметицата - всички заедно боядисаха катерушките на детската площадка, която се намира в междублоково пространство на улиците „Ген. Столетов" и „К. Ганчев".

Войводите официално представиха своя кандидат за кмет
netinfo

„Отне ни около 2 часа и 200 лева, за да освежим детската площадка. В този район живеят около 300 души, което означава, че на човек се падат по по-малко от лев разходи. Започнахме още от вчера, когато се включиха и майки от квартала. С много малко усилия и с много малко пари нещата могат да изглеждат много по-добре", отбеляза Горова. Тя призова домоуправителите на жилищни кооперации да изпращат писма с предложения, какво може да се подобри покрай техния блок. От ВМРО ще осигурят материали и доброволци, които да помогнат на гражданите да облагородят района, в който живеят.

Що се отнася до малките населени места, там ще се обърне по-специално внимание на гробищните паркове, които са в окаяно състояние, обобщиха от ВМРО.