Кампанията Купи и подари стартира и в Добрич
Кампанията Купи и подари стартира и в Добрич / Ротари клуб - Добрич

Членовете на Ротаракт клуб в Добрич призовават добричлии да се включат в кампанията  „Купи и подари”, организирана от Ротаракт София – Средец. Кампанията
е  в подкрепа на децата в риск, обхванати в центровете за семейно
консултиране на SOS Детски селища България . Организаторите посочват, че с акцията ще бъдат подпомогнати над 500 деца в риск и техните семейства.

Инициативата се провежда със съдействието на търговската верига „Кауфланд България” в 17 филиала на компанията в 11 града в страната със съдействието на младежки организации, клубове и центрове.

От Ротаракт клуба в Добрич приканват добричлии да закупят и дарят трайни хранителни продукти като макарони, захар, олио, ориз, сол, консерви, перилни и почистващи препарати, памперси и бебешки пюрета. Продуктите ще се събират в специално обозначени и определени за целта колички на видно място в магазините за времето от 16.00 до 20.00 часа в дните четвъртък, петък, събота. Доброволци от клуб „Freedom”  ще бъдат на разположение на клиентите във времето на провеждане на кампанията в магазинa, уточняват организаторите.