Дани Младенов: Левски ще е шампион. Най- важният ми гол е срещу АИК
Дани Младенов: Левски ще е шампион. Най- важният ми гол е срещу АИК / Влади Владимиров
Дани Младенов: Левски ще е шампион. Най- важният ми гол е срещу АИК
36569
Дани Младенов: Левски ще е шампион. Най- важният ми гол е срещу АИК
  • Дани Младенов: Левски ще е шампион. Най- важният ми гол е срещу АИК

Като успешна за себе си и семейството определя 2010 г. футболистът на "Левски" Даниел Младенов. Кюстендилецът вкара победния гол срещу "Спортинг", в последния мач на сините в Лига Европа.

"За мен най-важен е гола срещу шведския АИК, когато ми асистира Гара Дембеле, а аз му подадох за втория гол. Това бе един от важните за мен и за "Левски" мачове. Ясно е, че ако не  е целия отбор колектив, и треньор, и ръководство няма да има такива успехи. Гонзо не разговаря много с футболистите, но след като от 29 мача съм играл 29, значи  е разчитал на мен и съм благодарен на него и треньорското ръководство", заяви в интервю за Дарик Дани Младенов.

Според него, разликата между "Левски" и другите отбори е, като от земята до небето. "За да играеш в "А" група и отбор като "Левски", трябва психиката да ти е на добро ниво. Досега не съм ставал шампион, играл съм само финал за Купата на България". Ще станем шампиони, вървим добре и в турнира за купата, като целта  е да я спечелим, допълва кюстендилският голмайстор на сините.

Дани Младенов казва, че не  е мислил за националния отбор. "Там си има треньори, наблюдават мачове, оценят. Ако ме повикат, ще отида и ще се радвам много", коментира футболистът пред Дарик Кюстендил.