СНИМКИ: Шоу на Бербатов и Гонзо в Слънчев бряг, Ман Юн – Левски 4:2
СНИМКИ: Шоу на Бербатов и Гонзо в Слънчев бряг, Ман Юн – Левски 4:2 / netinfo

Много любопитен мач се разигра в курорта Слънчев бряг в събота вечерта. „Манчестър Юнайтед” срещу „Левски” или един срещу друг в мач на малки вратички се изправиха Димитър Бербатов и Георги Иванов – Гонзо. Двубоят премина при очаквано голям зрителски интерес и се превърна в събитие за почиващите в курорта.

„С Митко сме приятели и решихме да направим шоу , заяви за Гонг Георги Иванов. Не е истина, че играехме за пари.”

Гонзо разчиташе на Дарко Тасевски, юношата на Левски Борислав Балджийски и на капитана на Славия Йордан Петков. Бербатов пък заложи на близките си приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев, както и на друг бивш играч на ЦСКА – Емил Гъргоров.

Гонзо и Бербатов записаха по едно попадение в мача, но в крайна сметка победата отиде при футболиста на Манчестър Юнайтед. Тимът на Бербатов победи с 4:2. Звездата на българския футбол вкара един гол.

"Синята" легенда демонстрира характерното за него желание за успех. Гонзо вкара първия гол за своя отбор.

Зрителите останаха доволни от видяново и се шегуваха, че Георги Иванов е загубил, защото Дарко Тасевски продължавал да почива и по време на мача. Всички бяха убедени , че Митко и Гонзо могат да напълнят и голяма зала, ако направят друг такъв двубой.

„Хубав мач между приятели, допълни Георги Иванов. Сега не мога да кажа дали ще има и други такива мачлета, но е хубаво, ако станат традиция. Доброто настроение на многобройната публика го показва.”