София

„Листопад" насред София

11 май 2010 17:44 | Автор: | Надя Хамдан

„Листопад" насред София

Сигурно всички сте наясно как живее семейството на Али Раза и съпругата му Хайрие. Това за съжаление са добре познати имена на българския народ, защото представляват главните герои в поредната нашумяла турска сапунка „Листопад".

Какви са драмите там и какво трескаво очакват зрителите му да се случи обаче няма никакво значение, защото ще се пренесем в един друг „Листопад".

Той се намира почти в центъра на София, а уличката, която носи гордо името на прочутата сапунка е малка и затънтена, намираща се точно зад „Лъвов мост", при спирката на „люлинските" автобуси.

Там е тихо и спокойно, сградите изолират шума от булеварда наблизо. Редица симпатични кооперации се извисяват модерно на улица  „Листопад", заедно с няколко магазина и едно ателие. Строежите просперират с пълна сила.

Там се подвизават и няколко обичани и обгрижвани бездомни иначе кучета.

Хората на улица  „Листопад" разказват, че живеят тихо, спокойно и задружно, а основните  проблеми са свързани с липсата на паркоместа. Но дали цялата тази идилия не е само привидна.

Чуйте какво разказаха живеещите на ул. "Листопад" в звуковия файл   Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#3

пепи - 12.05.2010 г. 16:02:23

и улицата и сериала са суперрррррррррррррррррррррр

#2

почистване на шумата - 12.05.2010 г. 15:43:35

На бтв и нова май е време да им отнемат националния ефир. Като се сетя и на про.бг също. Как може да асоциирате хубавото име на улицата с нещо толкова неприятно?! Не са ми познати изобщо цитираните имена, даже вече ги забравих.

#1

Борис - 12.05.2010 г. 09:23:29

Сигурно всички сте наясно как живее семейството на Али Раза и съпругата му Хайрие. Това за съжаление са добре познати имена на българския народ, защото представляват главните герои в поредната нашумяла турска сапунка „Листопад\".

За съжаление??????? Досега в българския ефир не е имало по-хубав филм.

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още