Народът ще остане доволен от антикризините мерки на кабинета
Народът ще остане доволен от антикризините мерки на кабинета / снимка: Sofia Photo Agency
Народът ще остане доволен от антикризините мерки на кабинета
28625
Народът ще остане доволен от антикризините мерки на кабинета
  • Народът ще остане доволен от антикризините мерки на кабинета

В сряда правителството ще оповести антикризисни мерки, от които народът ще остане доволен. Това каза при посещението в Гигинския манастир министър-председателят Бойко Борисов.

На БСП не може да се вярва, тези хора лъжат непрекъснато и са довели България до катастрофа, заяви премиерът Бойко Борисов, като се мотивира с това, че не трябва да се обръща внимание на кабинет, половината от който са разследвани и ще отидат в затвора.

По темата за евентуален вот на недоверие, Борисов каза, че ще извади ГЕРБ от парламента и ще последва политическа криза. 

Министър-председателят присъства на традиционния събор край манастира „Св. св. Козма и Дамян" при брезнишкото село Гигинци. На фона на дошлите за празника хиляди поклонници Борисов изрази категоричното си становище, че духовна криза в страната няма. От няколко години в светата обител се реализират възстановителни и строителни дейности, които българското правителство подпомага чрез средства.

За тази година чрез Дирекция „Вероизповедания" към Министерски съвет за единствения действащ в пернишка област манастир ще бъдат осигурени 60 000 лв. според Борисов, който инспектира реставрацията и строителството на новата черква и помещенията за поклонници, ремонтът ще трябва да приключи до ноември.