Илиан Илиев остава в Берое, зелено-белите готови за гостуването на Чавдар
Илиан Илиев остава в Берое, зелено-белите готови за гостуването на Чавдар / Dariknews
Илиан Илиев остава в Берое, "зелено-белите" готови за гостуването на Чавдар
28393
Илиан Илиев остава в Берое, "зелено-белите" готови за гостуването на Чавдар
  • Илиан Илиев остава в Берое, "зелено-белите" готови за гостуването на Чавдар

Илиав Илиев остава начело на ПФК Берое и ще ръководи тима при гостуването на Чавдар Етрополе в полуфинала от турнира за купата на България по футбол.
Новината съобщи помощник-треньорът на старозагорци Ивко Ганчев на днешната прескоференция. Припомням - преди 4 дни, след третата поредна загуба Берое в първенството, Илиев обяви, че може и да напусне "зелено-белите".
Ивко Ганчев каза, че в тима няма контузени и наказани футболисти и всички мисли и очаквания са насочени към предстоящото гостуване на Чавдар. Според Ганчев трите поредни загуби на Берое в шампионата ще имат положителен ефект върху играчите и по-скоро ще сплотят отбора.
Ганчев допълни, че очаква тежък двубой в Етрополе срещу тим, който се опитва да играе стойностен футбол. "Можем да наречем предстоящата среща историческа за Чавдар, тъй като тима никога не е достигал тази фаза от турнира, а и за Берое срещата е от голямо значение.", каза още Ганчев.
400 билета ще предоставят домакините на старозагорския клуб. На стадиона, обаче се очаква да пристигнат много повече фенове от на Берое от Стара Загора и столицата София.
Утре сутринта в 10 часа ще бъде обявена групата за мача срещу Чавдар, след което беройци заминават за Правец, където ще нощуват. Там футболистите на Илиан Илиев ще направят и една тренировка. Полуфиналната среща Чавдар - Берое е в сряда от 16:30 часа.