Локо Сф без Бандаловски и Савич и срещу Черно море
Локо Сф без Бандаловски и Савич и срещу Черно море / Gong.bg
Двамата контузени защитници на Локомотив Сф Иван Бандаловски и Дарко Савич са аут и за неделния сблъсък с Черно море, съобщиха от „Надежда“. Бандата изкълчи глезен в дербито с Литекс и пропусна това със Славия. Крайният бранител обаче има шанс да се възстанови за поредния важен мач за „червено-черните“ - идния уикенд срещу ЦСКА.

Савич пострада също на мача в Ловеч и не игра в този срещу „белите“. Той обаче едва ли ще се възстанови за следващите два кръга и няма да играе още срещу Черно море и ЦСКА. Сърбинът страда от пукната костица на стъпалото.

Добрата новина е, че Дерек Асамоа ще попадне в групата на Локо Сф за срещата с „моряците“, въпреки че от около месец го измъчва разтежение на левия крак. По тази причина той невинаги се чувства в кондиция. Още един от нападателите – Преслав Йорданов, не попада по същата причина в групата от известно време, но голаджията се очаква да поднови пълноценни тренировки от следващата седмица.

Калоян Караджинов пък ще се възстанови напълно след операцията на кръстни връзки през месец май, но едва ли ще се рискува с преждевременното му включване в тежките мачове до края на това първенство.