Босът на Литекс: ЦСКА не ни притеснява, искаме Купата отново
Босът на Литекс: ЦСКА не ни притеснява, искаме Купата отново / netinfo
„ЦСКА си е ЦСКА. Това, че имат някакви проблеми, въобще не може да ни успокоява и не ни вълнува”, заяви президентът на Литекс Трифон Попов, след като неговият тим се падна да гостува на „червените” в осминафиналите в турнира за Купата на България „Форд Мото Пфое”. „Ще разговарям с нашия треньор, дали мача да се играе в петък, но не виждам защо да не бъде в събота както е по програма”, добави босът на ловчанлии.

„Какво значи „не искат да играят в събота”, учудено попита босът на „оранжевите”. „Доколкото знам мачът им с Рома е в сряда или четвъртък, а дотогава има достатъчно време за възстановяване – това са четири или пет дни”, каза още Попов.

„Ще гостуваме на ЦСКА, но не се притесняваме от това. Все пак ние сме носители на Купата на България, а тази година сме решили да я спечелим отново. Така че изобщо не може да ни притесни мачът с „армейците” в София”, закани се президентът на Литекс.

„Миналата година жребият бе доста по-благосклонен към нас, но няма проблеми – миналата година е едно, а тази е друго. Мисля, че срещу ЦСКА ще излезем с най-доброто. Все пак трябва да попитате Ангел Червенков дали ще разчита на същата формация, която би Пирин Гоце Делчев в предишния кръг. Не може да говорим, че ще излезем като фаворит срещу ЦСКА в София, въпреки че водим в класирането. Фаворити в този двубой няма, шансовете ни са равни”, коментира предстоящото дерби Трифон Попов.

„За нас сезонът завършва на 12 декември. Така че треньорът ще може да използва всички налични футболисти. Никой от чуждестранните ни играчи не си е тръгвал и никой не е получавал предварително почивка”, завърши Попов.