Плевен

Албена Тотева е новият шеф на РИО Плевен

1 декември 2009 16:15 | Автор: Яна Дамянова

Албена Тотева е новият шеф на РИО Плевен

Албена Тотева е новият началник на Регионалния инспекторат по образованието в Плевен. Това каза за Дарик Дияна Йорданова, временно изпълняваща длъжността.

Новият ръководител на инспектората е бивш заместник-директор на Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии “Луи Пастьор” Плевен.
Албена Тотева встъпва в длъжност от днес със заповед на образователния министър. Тя е била представена на екипа си в Плевен от Румен Вангелов, главен експерт в МОН и Антон Станков, директор на дирекция “Човешки ресурси” във ведомството.

«Първата ми работа е да си събера екипа и да се заложат бъдещите ангажименти, за да изпълняваме държавната политика в сферата на образованието».Така Албева Тотева коментира пред Дарик плановете си за работния процес на новата длъжност. Тя подчерта, че е назначена за началник на РИО до провеждането на конкурс. «Все още няма насрочена дата за конкурса и до тогава промени в състава на плевенския инспекторат няма да има», обеща новият началник на РИО.Етикети: Албена Тотева, РИО, началник

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#5

petia - 21.10.2010 г. 17:40:56

kakwato o 6e da e albena ani petkowa e karieriska skaca6a ot partia w parti da e na wlast nedorazamenie na maika si si ani

#4

Юрий Митов - 11.09.2010 г. 19:24:39

Когато човек е на ръководна длъжност, към него се представят заявления и прошения свързани с неговите компетентност и ресор на влияние. Нормално е да се вземат под внимание и да се реагира според особеностите на реалността, но не и да се стои безучастно.
Защо никой не се обръща към обикновения и незначителен субект? Дали защото е най- вече и преди всичко незначителен, или просто- обикновен.
Ще мина отново, да проверя версията си, май?

#3

Юрий Митов - 09.09.2010 г. 18:06:29

И аз съм с късмета на Кремена и затова няма да Ви пожелавам нещо определено.
Странно, чета коментара Ви и не мога да продължа с нищо определено и конкретно.
Някой път ще дойда отново при Вас, ще постоя в очакване да проведем „разговор”, ще ми е неудобно от цялата тази ситуация и ще си отида.
Въпреки неприятните за мен реалности и отношение, желая Ви успехи.

#2

Албена Тотева - 09.05.2010 г. 18:42:38

благодаря Кремена но нямям нужда от смотания ти късмет ....

#1

кремена пъшева - 02.12.2009 г. 17:58:26

Честито и много,много успехи Албенче!

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Пепеляшка се кара на добрата фея след бала: - Това, че каляската ми се превърна в тиква, някак си го преживях. Това, че кочияшите ми… Виж още