Георги Ников ще работи в подкрепа на малкия и среден бизнес
Георги Ников ще работи в подкрепа на малкия и среден бизнес / netinfo

 Половината от 500-те млн. лв., които държавата отпусна на банковата система, за подкрепа на малкия и среден бизнес в условията на икономическа криза, все още не са усвоени, заяви в студиото на Дарик мажоритарният кандидат на Коалиция за България Георги Ников.

  "На срещите ми с хората съдействам и давам информация как може тези пари да достигнат до бизнеса. Мой ангажимент като народен представител ще бъде тези средства да бъдат увеличавани", каза Ников.

 Мажоритарният кандидат на Коалиция за България декларира, че няма да пуска компромати срещу конкурентите си и ще води позитивна кампания.

 "Предстоящите избори са първите, в които хората ще имат възможност да избират личности. Затова влизам в кампанията с името си и собствената си биография. След повече от 13 години работа в банковата сфера имам опит и самочуствие", каза още Ников.

  "Най- лесно е да кажа, че ще оправя проблемите на хората, когато се срещам с тях, но трябва да бъдем почтени.  Посланието ми към избирателите е да гласуват, а преди това нека да ни чуят и видят, за да направят правилно избора си", каза още мажоритарният кандидат на Коалиция за България в студиото на Дарик.